.
Pommelien Thijs, Laura Tesoro, Metejoor, Coely
zaterdag 30 september 2023

Coely: “Ik ben daar niet zo goed in”

Ze voelt zich de vreemde eend in de bijt

Coely is een beetje de vreemde eend in de bijt tussen alle coaches van ‘The Voice Kids’. Ze zit daar tussen kleppers als Laura Tesoro, Metejoor en Pommelien Thijs. Alle drie artiesten die erg geliefd zijn bij het jonge publiek.

“Als we alle vier omdraaien, was het vechten. Nee Laura, Metejoor en Pommelien zijn razend populair – en dan heb je mij, Miss HipHop. De andere coaches konden ook serieuze speeches afsteken in de hoop dat de kinderen voor hen zouden kiezen, ik ben daar niet zo goed in. Ik bleef vooral mezelf en sprak vanuit mijn hart. Als je voor een andere coach kiest, ook goed. Die zal je ook veel bijbrengen”, zegt Coely in Story.

Hoewel dat niet per se competitief klinkt, is Coely het wel. Wanneer zij iemand graag in haar team wilde, dan werd ze zenuwachtig en ging ze over haar been wrijven.

“Maar ik probeer daar een mooie balans in te vinden. Mijn motto is: je kan niet altijd winnen in het elven. En vaak weten die kinderen ook al heel goed wie ze als coach willen. Wie ze leuk en cool vinden, welke coach qua genre het beste bij hen past. Maar geloof me: er is heel veel jong talent in Vlaanderen.”