.
News Image

Concertreeks ZOO Antwerpen geannuleerd

Nieuwe coronamaatregelen nekken concerten in Elisabethzaal.


Dikke pech voor Johan Verminnen, Barbara Dex, Jean Bosco Safari, Bart Peeters, Sandrine en Natalia. Zij hadden keihard gerepeteerd om enkele duizenden mensen een onvergetelijke avond te geven in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen. Dit en volgend weekend zouden de artiesten daar optreden, maar dan kwamen de nieuwe coronamaatregelen en zat er niets anders op dan het evenement te annuleren.



Telkens 1000 mensen zouden er langs kunnen komen, volledig coronaproof. Onze concertreeks ZOOlala ziet er door de nieuwe coronamaatregelen plots heel anders uit. Graag laten wij onze première doorgaan op zaterdag 24 oktober, maar dat mogen we slechts met 200 concertgangers. Dat zullen de mensen zijn die als eersten boekten voor die datum. Zo willen we een positieve noot de wereld insturen, en het unieke concept laten zien waar we met hart en ziel aan gewerkt hebben, klinkt het bij de organisatoren.



De andere voorstellingen moeten we helaas schrappen. Alle mensen die een ticket kochten, zullen persoonlijk worden verwittigd. Wij danken jullie voor jullie begrip en steun! Zorg voor elkaar, we doen dit samen, laat het team van de Koningin Elisabethzaal en ZOO Antwerpen weten. De opbrengst van die concerten zou trouwens naar ZOO Antwerpen gaan.