.
Conner Rousseau
zaterdag 1 oktober 2022

Conner Rousseau herdenkt boezemvriend Wouter met een tattoo

En er volgen er misschien nog

Afscheid moeten nemen van je beste vriend op veel te jonge leeftijd, het is nooit plezant. Vlak voor de zomer moest Conner Rousseau afscheid nemen van zijn boezemvriend Wouter, die geheel onverwachts overleed.

“Ik heb die tattoo laten zetten op vakantie in Portugal. Voordoen had ik nooit gedacht dat ik een tattoo zou laten zetten. Maar omdat Wouter één van mijn beste maten was, hebben we met een bende van zo’n vijftien vrienden allemaal de letter ‘W’ op onze arm of ons been laten vereeuwigen. De tattoo is niet superzichtbaar, maar Wouter is nu altijd bij mij”, vertelt Conner aan Tv Familie.

Er wordt wel eens gezegd dat wanneer je aan 1 tattoo begint, er heel snel nog een paar andere volgen. En ook Rousseau kan dit niet uitsluiten.

“Ik sluit zeker niet uit dat er vroeg of laat nog een broertje of zusje komt. Ik ben niet van plan om een sleeve of zo te laten zetten. Maar nog een kleine, persoonlijke tattoo? Waarom niet?”

Maar Conner heeft nu een andere dikke vriend in zijn leven, labradoedel Blacky. “Recent heeft hij één van mijn beste hemden kapotgebeten. En toch kan je op zo’n labradoedel niet kwaad zijn. Zodra ik mijn stem wil verheffen, kijken die puyppy-ogen mij aan en ja, dan smelt ik.”

Bio van Conner Rousseau

Meer Over:

Conner Rousseau