.
Conner Rousseau
maandag 5 september 2022

Conner Rousseau: “Het moet vooruit gaan”

Hij kiest altijd de verkeerde rij

Begin dit jaar zagen we Conner Rousseau nog als cool konijn opduiken in ‘The Masked Singer’, maar daarna was het weer back to reality, terug naar de politiek. En hij kan het niet ontkennen, maar er zijn toch wel wat zaken die hem ongelooflijk storen in de Belgische politiek.

“De stilstand, de traagheid, het gebrek aan samenwerken… ik ben in de politiek gestapt om veel te veranderen. Ik denk dat ik een aantal ideeën heb over onderwijs, gezondheid en armoede waarmee ik het verschil kan maken.”

“Hoe je leven start, is allesbepalend voor je verdere levenskwaliteit. Opgroeien zonder geldzorgen, op een kwalitatieve school en met een goeie gezondheid verzekert je van een mooie toekomst”, zegt hij in Tv Familie.

Wanneer je in de politiek stapt, heb je best ook wel wat geduld. Het gaat niet allemaal op 1,2,3 vooruit en niet alles is binnen 1 dag gerealiseerd. Maar let dat nu net zijn wat Conner niet heeft…geduld.

“Het moet voor mij vooruitgaan, letterlijk en figuurlijk. Als ik aan de kassa sta, kies ik altijd de verkeerde kassa. Maar ik heb al afgeleerd om dan van rij te veranderen. Anders word je meestal nog harder gekloot.”

Bio van Conner Rousseau

Meer Over:

Conner Rousseau