.
Conner Rousseau
woensdag 14 september 2022

Conner Rousseau: “Neen, ik heb geen relatie met haar”

Hij werd al meermaals aan iemand gekoppeld

Wie graag meer wil weten over het liefdesleven van Conner Rousseau is eraan voor de moeite. Mensen mogen heel veel over hem weten, maar dat deel houdt hij toch liever privé. Al kan hij wel vertellen dat hij nog altijd single is.

Conner is ook niet druk op zoek naar iemand om zijn leven mee te delen. En als hij iemand zou vinden, hoeft het niet meteen iemand uit de politiek te zijn.

“Enerzijds zou dat vooral een nadeel zijn, want de weinige tijd dat ik thuis ben, wil ik het ook weleens over iets anders hebben. Anderzijds een voordeel, want het is als buitenstaander moeilijk te begrijpen wat voor een slangenkuil de politiek soms is”, zegt Conner in Tv Familie.

Conner mag dan wel vrijgezel zijn, uitspraken over eeuwige liefde, die zijn niet aan hem besteed. “Ik ben te jong om hierover een uitgesproken mening te hebben. Je hebt blijkbaar mensen die het ontzettend lang bij elkaar volhouden, maar ik ken er ook die om de haverklap met een schone liefdeslei beginnen.”

De voorbije weken is Conner al aan heel wat bekend vrouwelijk schoon gekoppeld, zoals Klaasje Meijer en Camille. “Moest ik wakker liggen van de roddels over mij, ik zou nooit slapen. Ik ben ermee gestopt al die verhalen te weerleggen. Ik ben gewoon iets gaan eten met Klaasje en de geruchtenmolen draait al. Ik heb haar vriend Max al ontmoet, en ik kan zeggen dat hij een supertoffe kerel is.”

Bio van Conner Rousseau

Meer Over:

Conner Rousseau