.
Conner Rousseau
donderdag 25 augustus 2022

Conner Rousseau: “Waarom zou ik dat niet doen?”

Hij gaat graag feesten tussen de mensen

De sympathiekste politicus van Vlaanderen, Conner Rousseau, is net terug van een deugddoende vakantie op Marbella. En die heeft hij wel verdiend. Conner werkt bijna dag en nacht en engageert zich voor heel wat organisaties in Vlaanderen.

“De zomer is sowieso mijn favoriete seizoen. Maar het was moeilijk om eventjes niks te doen. Van die vier dagen op Mallorca heb ik toch twee dagen een paar uur met Frank Vandenbroucke gezoomd om wat dringend werk op te pakken. IK heb voor de rest wel een social detox gedaan”, geeft Rousseau toe in Tv Familie.

Met een job als politicus stop je eigenlijk nooit met werken en moet je ervoor zorgen dat je af en toe de nodige pauzes inlast.

“Ik probeer soms te padellen of te lopen, maar betrap mezelf erop dat de tijd voor sporten almaar schaarser wordt. Ik geniet er wel van om festivals te doen. Niets leuker dan op een strand of weide tussen de mensen feesten. Mensen kijken dan weleens raar op, maar ik zou niet weten waarom ik dat niet zou doen.”

Het is niet omdat Conner een politicus en BV is dat hij plots alles moet laten. “Op zo’n momenten ben ik gewoon graag een twintiger die graag naar techno of urban luistert en de bloemetjes buitenzet.”

Bio van Conner Rousseau

Meer Over:

Conner Rousseau