.
Conner Rousseau
vrijdag 23 september 2022

Conner Rousseau: “Ze beweren dat ze seks met mij hadden”

Niet te geloven

Wanneer je bekend bent moet je er de tientallen roddels die over jou worden verspreid bijnemen. Dat ondervond ook Conner Rousseau. Dagelijks komen de gekste dingen aan zijn oren. Al probeert hij er niet te veel bij stil te staan.

“Er zijn ook gewoon mensen die beweren dat ze met mij een relatie of gewoon seks met mij hebben gehad. Allemaal mensen die ik totaal niet ken. In het begin vond ik het vreselijk als mijn zus dan afkwam met: ‘Naar verluidt ben jij met X naar bed geweest!’ Maar na verloop van tijd begin je zulke absurde verhalen over jezelf ‘normaal’ te vinden”, zucht Conner in Tv Familie.

Roddelen, het zit bijna ingebakken bij de bevolking en ook Conner moet toegeven dat hij er zich af en toe schuldig aan maakt. Al gaat hij daar niet te ver in.

“Ik zal ook weleens tegen vrienden zeggen wat ik van iemand vind wanneer die niet in de buurt is. Maar ik ga niet plots uitvinden dat ik met iemand de koffer ben ingedoken als dat niet helemaal waar is. Roddelen is des mensen. Maar dingen verzinnen om iemand te schaden…Dat kan echt niet.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Conner Rousseau

Meer Over:

Conner Rousseau