.
News Image

Counting Crows komen naar Brussel

De Counting Crows bevestigen hun terugkeer naar de Europese podia voor dit najaar, in het kader van hun wereldtourne 'Somewhere Under Wonderland'. De groep, die bekend staat als een van de meest dynamische hedendaagse rockbands, trapt de tournee op 1 november af in Engeland, waarna ze onder andere nog Londen, Parijs, Milaan en – vooral – Brussel zullen aandoen!
"Een van de grote voordelen van een carrière zoals de onze, is de kans die je krijgt om de hele wereld te kunnen rondreizen. Ik zal nooit de dag vergeten waarop we in Londen landden om onze allereerste Europese tournee te starten, of het geweldige gevoel van een nachtelijke wandeling door de straatjes van Parijs na een show, waarna je plots oog in oog staat met de Eiffeltoren", zegt zanger Adam Duritz. "Europese tournees zijn magisch. Ik kijk er enorm naar uit!"

In de tournee maken we kennis met het nieuwe werk uit het album 'Somewhere Under Wonderland' (hun eerste in zeven jaar tijd), maar krijgen we uiteraard ook een rijkelijke greep uit de allergrootste hits van de goed gevulde back catalogue van de band. Het album 'Somewhere Under Wonderland', dat in september in de rekken moet liggen, wordt het zevende studioalbum van de Counting Crows, en hun eerste originele opname sinds 'Saturday Nights & Sunday Mornings' (2008).

Counting Crows – Adam Duritz (zang), Jim Bogios (drums), David Bryson (gitaar), Charlie Gillingham (keyboards), David Immergluck (gitaar), Millard Powers (bas) en Dan Vickley (gitaar) – verkochten ruim 20 miljoen platen over de hele wereld sinds hun opmerkelijke introductie in de muziekscene in 1993, met hun debuut 'August and Everything After', dat meteen goed was voor meerdere malen platina. Na een Noord-Amerikaanse tournee keren de Counting Crows, die befaamd zijn om hun unieke en vernieuwende liveshows en die met recht en reden beschouwd worden als een van de sterkste bands van de planeet, terug naar Europa. Met hun talrijke Belgische fans staat een afspraak gepland in de Ancienne Belgique, op 17 november. De voorverkoop voor dit concert start op vrijdag 13 juni om 11 uur.

Tickets via de Ancienne Belgique: 02 548 24 24 of www.abconcerts.be & via proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

Ticketprijs (incl. servicekosten): 45 euro

Bio van Counting Crows

Meer Over:

Counting Crows