.
Charlotte Sieben in Familie - aflevering 7319
donderdag 7 december 2023

Cupido schiet raak in ‘Familie’

Maar bij wie?

Er staat nog heel wat te gebeuren in ‘Familie’. Momenteel zien we hoe Raven probeert af te kicken van de drugs en zien we hoe Jamila wordt gechanteerd met haar naaktfoto’s door Daniël. Maar gelukkig staan er nog leuke dingen in het verschiet ook.

Zo lijken er wel twee nieuwe koppels in de maak. Het is al langer duidelijk dat Louise en Brahim meer dan alleen vriendschap voelen voor elkaar, en nu lijken ook Raven en Yoko dichter naar elkaar toe te groeien.

Nu Raven probeert af te kicken van de drugs, krijgt hij daarbij veel steun van Yoko. Zij verloor een vriend aan de drugs en wil dat niet opnieuw op haar geweten hebben. Maar dat is niet naar de zin van Cedric, schrijft Tv Familie.

Dat er liefde in de lucht hangt in ‘Familie’ zoveel is duidelijk. Dat hebben ook de kijkers opgemerkt. Zij speculeren op de verschillende fansites.

“'Louise, zeg toch gewoon tegen Brahim wat je voor hem voelt'”, schrijft een kijker. “'Ik vind die twee wel schattig samen. Vier verliefde ogen! Die zouden een tof koppel vormen'”, zegt dan weer iemand anders.

Of het ook effectief allemaal zal gebeuren, daarvoor moet je vooral blijven kijken om dat te ontdekken.

Download onze app voor Android of iOS