.
Cyra Gwynth
woensdag 14 december 2022

Cyra Gwynth: “Het is nu eenmaal zo, het leven gaat verder”

Ze groeide op zonder moeder

Sinds kort wordt de rol van Yoko in ‘Familie’ gespeeld door Cyra Gwynth. Een nieuwe jonge actrice die dankzij ‘Familie’ een mooie kans krijgt om zichzelf op de kaart te zetten als actrice.

De rol is haar op het lijf geschreven, want het vertoont heel wat gelijkenissen met haar eigen leven. Ze groeide net zoals haar personage op zonder moeder en dat liet een groot verdriet achter.

“Nu heb ik nog af en toe contact met mijn moeder. Ik had haar acht jaar niet meer gezien. Op mijn achttiende ben ik haar dan voor het eerst in de Filipijnen gaan bezoeken. Daar hebben we veel gepraat en onze band weer wat aangehaald. Al kan ik niet zeggen dat haar jarenlange afwezigheid daarmee is goedgemaakt”, zegt Cyra in Tv Familie.

Cyra heeft zich bij de beslissing van haar moeder neergelegd en het contact tussen de twee beperkt zich tot enkele berichtjes via WhatsApp.

“Mijn moeder heeft ondertussen een nieuw leven opgebouwd. Ik heb daardoor nu ook twee halfbroertjes. Het is nu eenmaal zo en het leven gaat verder. Ik heb haar als tiener veel gemist en moest zonder haar opgroeien, maar dat maakte me misschien ook zo onafhankelijk en ondernemend.”

Bio van Cyra Gwynth

Meer Over:

Cyra Gwynth Familie