.
Daan Hugaert
zaterdag 2 december 2023

Daan Hugaert: “Wij kusten altijd voor echt”

Ze komen goed overeen

De tijd vliegt, wordt wel eens gezegd en dat kan acteur Daan Hugaert beamen. Hij maakte in 2003 zijn entree in ‘Thuis’ en daar speelt hij tot op de dag van vandaag nog altijd mee.

“Aanvankelijk zou ik slechts twee dagen met Ann Pira (Nancy) op de set staan om daarna geruisloos te verdwijnen. Maar uit kijkersonderzoek bleek dat zowel Eddy als Nancy werden gesmaakt door het publiek. Drie maanden later kreeg ik de vraag of ik niet langer wilde blijven. Eén probleem: ik acteerde op dat moment ook in 'Witse'. Gelukkig konden de producers onderling mijn agenda regelen”, vertelt Daan in Primo.

De kijkers van de reeks zullen gezien hebben dat Eddy een onenightstand heeft gehad met Nancy. Zij was net te weten gekomen dat Dieter haar had bedrogen.

“Ann en ik komen goed overeen, want als er op het scherm moest worden gekust, kusten wij echt. Eddy en Nancy vormden ook een koppel dat goed werkte op het scherm. 'Thuis' staat soms stijf van drama en intrige, maar af en toe heb je wat lichtere momenten nodig. Die luchtbellen werden aanvankelijk geleverd door Eddy en Nancy, en later ook door Angèle. Wat Eddy ook meemaakt, hij is altijd positief ingesteld en dat is iets wat de kijkers zeker waarderen. Bovendien is het geen toeval dat je in 'Thuis' tegenwoordig minder alcohol en meer seks ziet. Instructies van hogerhand...”

Bio van Daan Hugaert

Meer Over:

Daan Hugaert