.
Metejoor
dinsdag 28 maart 2023

Daar houdt Metejoor écht niet van

Al vaak uitgelachen door collega’s

Vóór zijn zangcarrière was Metejoor zelden bezig met zijn kleding en zijn looks. Maar sinds zijn carrière een boost kreeg, kwam hij vaak in contact met mensen die wel wat afweten van kleding.

“Zij wezen mij er vaak op dat het not done was om telkens op te treden in hetzelfde witte, strakke T-shirt”, bekent Metejoor aan TV Familie. Inmiddels heeft hij een eigen kleding lijn bij e5 die aansluit bij zijn kledingstijl: speels, zot en tof.

“De 18 items die we hebben gecreëerd zijn kledingstukken die ik zelf op het podium zou dragen. Ik voel me er goed in en hoop dat ik andere mannen kan overtuigen om ze ook te dragen”, aldus Metejoor.

Ondertussen is hij veel meer bezig met zijn look dan vroeger. Toch heeft hij nog steeds dat speciale kantje. “Ik hou er niet van om er uit te zien alsof ik elk moment mijn jawoord ga geven”, onthult Metejoor.

“Mijn collega’s hebben mij al vaak uitgelachen omdat ik op het podium dikwijls een korte broek draag. Maar laat ze maar doen, ze mogen lachen zoveel ze willen. Ik voel me dan terug de voetballer van vroeger en dat vind ik tof”, verneemt TV Familie.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor