.
lauren versnick
donderdag 13 april 2023

Daarom wil Lauren Versnick financieel onafhankelijk zijn

Veel audities gedaan zonder resultaat

Lauren Versnick debuteerde op de set van ‘Studio Tarara’ maar is vastberaden om te blijven bijleren. Toch is dat in België niet zo evident want de opleidingen duren drie jaar en voor iemand die financieel niet afhankelijk wil zijn is dat nagenoeg onhaalbaar.

“Ik ben al een paar jaar financieel onafhankelijk en heb een appartement af te betalen. Dus ben ik op zoek gegaan naar kortere opleidingen om de stiel beter in de vingers te krijgen”, vertelt Lauren aan Het Nieuwsblad. En die opleiding vond ze in Los Angeles.

Ondanks het feit dat ze een toch wel gouden wiegje had, beweert Lauren niet alles zomaar te hebben gekregen. “Ik werk al van mijn 16, hoor. Ik heb gespaard om dit te kunnen doen”, beklemtoont Lauren Versnick.

Ook wanneer ze een rol wil krijgen moet ze, net zoals iedereen, audities doen en dat betekent niet automatisch dat ze de rol ook krijgt. “Ik doe audities en mijn kansen zijn even groot als die van de anderen die ook auditie doen”.

Ze heeft momenteel de hoofdrol beet in de topserie ‘Déjà vu’. Tussen dit en ‘Studio Tarara zit vier jaar, waarin ze wel een paar bijrollen heeft gespeeld, maar ook heel veel audities heeft gedaan waar het net niet was.

Bio van Lauren Versnick

Meer Over:

Lauren Versnick