.
De 3 Biggetjes
dinsdag 3 januari 2023

Daarom wil Studio 100 De 3 Biggetjes nog niet bevestigen

Waarom bevestigt Studio 100 het nieuws niet gewoon?

Maandag kon je op de Showbizz-Site al lezen dat Studio 100 volgend jaar met de musical 'De 3 Biggetjes' komt. Dat was voor ons 'oud nieuws', want al enkele maanden geleden kregen we dat nieuws van iemand die wat met de musical te maken heeft te horen.

Wij belden niet met Studio 100 om het nieuws te dubbelchecken: we hadden vorig jaar al een héél goede bron en het lekken van het nieuws via een Nederlandse site was voor ons voldoende om het nieuws zo te brengen. Het Laatste Nieuws belde wél met Studio 100 en daar kregen ze deze reactie: "Studio 100 werkt constant aan heel wat nieuwe projecten, ook aan ‘De 3 Biggetjes’. Maar het is voorlopig nog niet zeker dat de musical er daadwerkelijk komt", vertelde de woordvoerder.

Maar een betrouwbare bron laat ons weten dat de musical er wél komt. Studio 100 heeft zelfs al artwork gemaakt, zouden ze dat écht al doen mocht de musical er niet met zekerheid komen? Bovendien zijn er aanstaande zondag en het weekend erna bij Studio 100 castings voor het ensemble van een 'nieuwe musical' die vanaf 4 februari 2024 tot en met 16 april 2024 zou spelen. En wanneer speelt 'De 3 Biggetjes'? Toevallig toch wel in die periode zeker....

De reden waarom Studio 100 het nieuws nog niet officieel wil bevestigen heeft volgens een tipgever alles te maken met de ticketverkoop van de Vleugels-tour van K3. Die loopt nog tot deze lente in Nederland. Eigenlijk was het de bedoeling om de musical 'De 3 Biggetjes' nadien pas aan te kondigen, om de ticketverkoop van de K3-tour niet te hypothekeren.