.
Daisy en Geert uit Blind Getrouwd
dinsdag 1 november 2022

Daisy uit ‘Blind Getrouwd’ opnieuw getrouwd

Met de cameraman uit Blind Getrouwd!

Het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is ondertussen al 7 jaar geleden. Daarin werden Daisy en Geert aan elkaar gekoppeld en trouwden ze als één van de eersten blind met elkaar. Maar het liep uit op een sisser.

7 jaar later is Daisy ondertussen gelukkig getrouwd met Philippe, die cameraman was bij het programma en hebben ze samen een dochtertje. Geert hoort ze niet meer.

“We zijn bevriend op Facebook, maar ook daar is het duidelijk hoeveel we verschillen. Bij de zaken die hij post, denk ik: ‘Das totaal mijn ding niet.’ ‘Blind Getrouwd’ was voor hem ook een heel moeilijk verhaal”, zegt Daisy in Dag Allemaal.

Geert was absoluut niet tevreden met hoe hij op tv werd gebracht en vindt het niet zo leuk dat hij vooral wordt herinnerd als de man die de steeltjes van de mandarijntjes trok om gewicht en dus geld uit te sparen.

“Maar alles wordt natuurlijk uitvergroot. Ik had een paar keer mijn gsm vast en plots was ik ‘de smartphoneverslaafde’. Maar het blijft televisie. We hadden de afleveringen op voorhand gekregen, dus in principe had Geert daar maar iets van moeten zeggen.”

Download onze app voor Android of iOS