.
Bazart
maandag 14 augustus 2023

Dán zou Mathieu Terryn  niet willen bekend zijn

Dus daarvoor doet hij het allemaal

“Hoe bekender ik ben, hoe meer mensen Bazart kennen. Mocht Bazart niet bestaan, dan zou ik helemaal niet bekend willen zijn. Ik doe het echt allemaal voor de muziek”, bekent Mathieu Terryn aan Het Laatste Nieuws.

Op den duur heb je natuurlijk ook volgers die meer geïnteresseerd zijn in wat je hebt gegeten dan in je muziek omdat alles ook te volgen is via Instagram,… “Ik doe nu al een tijdje heel weinig op Instagram, omdat het wat te veel werd in mijn hoofd. Ik vind het helemaal niet erg om stukjes van mijn leven te delen, maar ik heb ook geen zin om helemaal een glamour boy te worden”, aldus Mathieu.

“Het woord alleen al, ik voel het tot in mijn ruggengraat”, geeft Mathieu mee. Maar toch lijkt zijn leven op dat van de ideale wereld. Lekker eten, hippe kleren, magni­fieke reizen, mooie vrouw, succes...

“Dat bedoel ik dus met glamour boy. Ik zit daarmee, want ik wil eigenlijk soms ook minder mooie dingen tonen, of laten blijken dat we allemaal problemen hebben. Maar die mooie dingen die ik toon, die zijn niet fake. Ik ben gewoon een enorme gelukzak, al mijn hele leven”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Bio van Mathieu Terryn en Bazart

Meer Over:

Mathieu Terryn Bazart