.
Dana Winner
vrijdag 17 november 2023

Dana Winner: “Hij heeft daar minder last van gehad”

Haar dochter is verhuisd

Een jaar geleden verliet Chinouk, de dochter van Dana Winner, het ouderlijke huis. Het is een moment wat alle ouders staat te wachten, en dat toch eventjes pijn doet bij elke mama of papa.

““Ik wíst dat het stond te gebeuren, ik wíst dat Chinouk geen kind was dat voor altijd onder mama's vleugels zou blijven, maar toch kwam haar vertrek erg plots. Ze woont in Brussel, dus je zou kunnen zeggen: 'Zo ver is dat nu ook weer niet.' Maar toch, ik rij er niet zomaar naartoe zoals ik naar ons ma in Kermt rij. Dat ik 's middags niet meer snel een koffie kan gaan drinken met Chinouk is iets waar ik nog steeds hard moet aan wennen. Ik moet leren loslaten, hé “, zucht Dana in Het Belang Van Limburg.

De zangeres is niet meer samen met de vader van Chinouk en moet dat gemis nu een beetje alleen zien te dragen. Ze verwacht niet dat haar huidige partner hier in meegaat.

“Zijn zoon is al langer het huis uit en hij heeft daar toen veel minder last van ondervonden dan ik nu. Dat legenestsyndroom is dus iets dat ik in mijn eentje moet zien te verwerken. Ik mis dat honkvaste, die warme thuisbasis voor ons allen … Het is echt moeilijk. Hoe oud Chinouk ook is, in mijn hoofd zal ze altijd mijn kindje blijven. Ach , nu is mijn hond mijn baby: die gaat overal mee naartoe.”

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner