.
Dana Winner
woensdag 27 december 2023

Dana Winner: “Mijn succes stond op een laag pitje”

Dat kwam hierdoor

De fans van Dana Winner zijn blij want de zangeres heeft een album klaar. De cd kreeg de titel: Turn The Page en bevat ook de nieuwe single ‘Ik Neem Je Mee’. En ook het buitenland lonkt weer voor de populaire zangeres.

In december is het traditiegetrouw tijd voor de kerstconcerten en dat is ook bij Dana Winner niet anders. Zij deed er dit jaar 8.

“Daar kijk ik altijd weer naar uit, want ik vind de feestdagen sowieso de mooiste tijd van het jaar. Je hoeft niet gelovig te zijn om Kerstmis en Nieuwjaar als een warme en liefdevolle periode te ervaren, hé. Overal waar je komt, is de stad mooi versierd. En dan is er ook nog eens al dat lekkere eten en drinken...”, glundert ze in Primo.

Op 29 december, vlak voor oudejaar, vertoeft Dana nog eventjes in Zuid-Afrika waar ze moet optreden samen met haar liveband. Het is zo’n beetje haar tweede thuis geworden.

“Door de coronacrisis heeft mijn succes daar op een laag pitje gestaan. Vlak voordat de pandemie uitbrak, zou ik eigenlijk enkele concerten geven in Zuid-Afrika, maar het virus besliste daar anders over en de optredens werden uitgesteld. Ik ben blij dat ik nog eens voet aan wal kan zetten op het zwarte continent, maar het wordt een blitzbezoek van enkele dagen, omdat ik per se terug wil zijn voor de 88ste verjaardag van mijn moeder op 31 december. Ik had het niet erg gevonden om nog wat langer te blijven.”

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner