.
Dana Winner
dinsdag 2 januari 2024

Dana Winner schittert op Mosselfees in Zuid-Afrika

En straks staat zij ook in Thailand!

Dana Winner gaf zaterdagavond nog eens een concert in Zuid-Afrika. Een land waar ze 25 jaar geleden al voor het eerst ging optreden “Het is voor mij weer een beetje thuiskomen ook al is het veel te lang geleden dat ik hier nog eens was.” zegt Dana Winner. “Zuid-Afrika heeft een bijzondere plek in mijn hart. De mensen zijn hier allemaal zo open en gastvrij. Ook al heeft niet iedereen het even gemakkelijk, muziek verbindt hier alle mensen.

Dana was samen met haar vaste liveband te gast op het Somerfees in Mosselbaai, een jaarlijks muziekfestival dat acht dagen duurt. Zaterdagavond was Dana Winner headliner samen met de Zuid-Afrikaanse zanger Steve Hofmeyr waarmee ze in 1997 een duet mee opnam. Vroeger bracht je bloemen was niet alleen in Zuid-Afrika een grote hit maar stond ook acht weken in de Vlaamse Ultratop 50.

Op zaterdag 20 januari 2024 staat alweer een belangrijk concert in haar agenda. Dan treedt Dana Winner voor het eerst op in Thailand. Ze is special guest op The East Meets West concert in het Reignwood Park in Lam Luk Ka Klong, net buiten Bangkok.

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner