.
Dana Winner
woensdag 8 mei 2024

Dana Winner: “Ze is doorheen de jaren wel veranderd”

Ze is rationeler

Dana Winner is al heel wat jaren niet meer samen met de vader van haar dochter Chinouk. Ze is al een tijdje gelukkig met Marc, al ging dat in het begin niet van een leien dakje.

“In de liefde heb ik altijd mijn hart gevolgd. Als de liefde zich aan je toont, volg haar dan, ook al is de weg steil en zwaar. Dat is zo. Vroeg of laat lopen we allemaal weleens tegen de lamp. De obstakels die je onderweg tegenkomt, zijn misschien ook nodig om nadien sterker in het leven te staan. Als je voelt dat het niet meer gaat, begin dan opnieuw”, blikt ze terug op die moeilijke periode in Story.

Dana heeft altijd in de liefde geloofd en ze groeide ook op met een mooi beeld over de liefde. Ze kregen het goeie voorbeeld thuis.

“Thuis zagen we vooral veel liefde naar de kinderen toe. Romantiek, dat was iets voor tussen de vier muren van de slaapkamer. Ik ben als jongste van vijf opgegroeid in een warm nest. Mijn moeder bestierde het huishouden, mijn vader zorgde voor de centen. Hij was arbeider en zou zichzelf alles ontzegd hebben om ons toch maar te laten verder studeren. Ons moeder was iets rationeler, maar met de jaren is ze wel veranderd.”

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner