.
Danni Heylen
vrijdag 15 juli 2022

Danni Heylen: “Ik geniet van applaus”

Er is een leven na ‘F.C. De Kampioenen’

Danni vertelt in Primo openlijk over haar acteercarrière nu ze niet meer van de jongste is. “Ik geniet van het applaus. Of ik ook zonder ga kunnen leven als ik stop, zal ik dan wel merken”, vertelt ze.

Toen ‘F.C. De Kampioenen’ ermee ophield heeft ze zichzelf beloofd om nooit in een zwart gat te vallen. Dat ze heeft ze met succes gedaan aangezien ze meteen weer aan de slag kon in het theater.

“Als mijn acteercarrière stopt ga ik ook wel iets anders vinden. Desnoods studeer ik dan kunstgeschiedenis”, gaat Danni verder.

Er wordt vaak gezegd dat stoppen met werken geen lachertje is, maar Danni zou heus wel genieten van die gemoedsrust. “Die lockdown deed me eigenlijk best wel deugd om wat meer tijd voor mezelf te hebben”, zegt ze in Primo.

Danni houdt van de theaterplanken en het applaus dat daar aan vasthangt. Hoewel een pensioen haar deugd zou doen is de Vlaamse tv-legende van 71 jaar nog lang niet van plan om te stoppen. In de file staan om te gaan werken vind ze wel niet meer zo aangenaam. Pendelen doet ze niet meer met plezier.

Bio van Danni Heylen