.
Danny Dorland
zondag 5 maart 2023

Danny Dorland: “Zij zijn altijd een bron van inspiratie geweest”

Hij ziet er niet slecht uit

In ‘Familie’ hebben we alweer afscheid moeten nemen van Freek, de Nederlandse student op het kot waar Jelle en Louise verblijven. Zijn passage was kort, maar heeft voor heel wat ophef gezorgd. En dat vond acteur Danny Dorland geweldig.

“Het was een heel geslaagd avontuur”, begint Danny in Tv Familie. “Ik heb er enorm van genoten en hoop dat de kijkers dat ook hebben gedaan. Ik heb me rot geamuseerd omdat ik soms helemaal loos mocht gaan.”

Vooral de vrouwen en meisjes vonden Danny een aangename verschijning in ‘Familie’. Danny ziet er lang niet slecht uit en heeft een ontzettend gespierd uiterlijk. Daar werkt hij hard voor.

“Ik ben sinds enkele jaren fanatiek met sport bezig. Als kind keek ik op naar acteurs zoals Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger. Ik hoef er niet zo uit te zien, maar die figuren hebben me altijd geïnspireerd.”

2023 is goed gestart voor Danny en ook voor de toekomst ziet 2023 er nog goed uit voor Danny. “In april treed ik met de collega’s van ‘#LikeMe’ vier keer in het Sportpaleis op, dat is al elke keer de max geweest. Voor de rest zijn er wel gesprekken, maar ligt er nog niks concreet vast. Ik wil me ook graag profileren als presentator en heb zelfs een paar ideeën voor tv-programma’s. En ook als zanger wil ik bezig zijn. Al hoef ik geen superster te worden. Ik wil gewoon leuke dingen doen en veel sporten.”

Bio van Danny Dorland

Meer Over:

Familie Danny Dorland