.
Danny Fabry
vrijdag 2 juni 2023

Danny Fabry: “Dan zijn ze verbaasd om die lege agenda” 

Hij vraagt niet zoveel 

Heel wat artiesten hoeven deze zomer gelukkig niet te klagen over de hoeveel optredens die hij of zij heeft. Ook Danny Fabry niet. Naast 3 weken vakantie deze zomer staat hij ook nog eens 34 keer op een podium in Vlaanderen.

Ook hij kan nog steeds opboksen tegen de jonge generatie artiesten die woekerprijzen vragen voor een optreden van zichzelf, gelukkig meestal met liveband.

“Ik voel geen druk om mijn prijs te verlagen. Ik vraag al jaren hetzelfde, 895 euro voor een namiddagshow, 1100 voor een optreden ’s avonds, plus btw welteverstaan. Ik kies er bewust al mijn hele carrière voor om niet te veel te vragen.”

Terwijl heel wat artiesten vallen over de woekerprijzen van 25.000-30.000 euro die sommige artiesten vragen, vindt Danny het ook niet kunnen dat artiesten van zijn generatie 2.000 of zelfs 3.000 euro vragen voor een optreden.

“Ik noem geen namen, maar er zijn heel wat artiesten uit het ‘Tien Om Te Zien’-tijdperk die zoveel geld vragen. Dan moeten ze niet verbaasd zijn dat hun agenda leeg blijft”, klinkt het in Dag Allemaal.

Bio van Danny Fabry

Meer Over:

Danny Fabry