.
Danny Fabry
maandag 26 februari 2024

Danny Fabry en zoon: komt het ooit nog goed?

De kans is klein

Vrienden maken in showbizzland, het is niet makkelijk. Er zijn zelfs heel wat bekende mensen die in ruzie liggen met elkaar en die niet door dezelfde deur kunnen.

Een mooi voorbeeld daarvan is de vete tussen Danny Fabry en zijn zoon Danny Junior. Het conflict begon toen Danny Junior als tiener ging meespelen in een pikante film. De ruzie werd nadien wel bijgelegd, maar het kwam nooit echt meer goed tussen vader en zoon.

Het is vooral vader Fabry die zijn zoon blijft verwijten de naam Fabry te blijven gebruiken en zo zijn vaders naam en reputatie door het slijk haalt.

Nog niet zo heel lang geleden deed Danny Fabry Junior nog zijn beklag in Dag Allemaal. Zijn vader zou zijn naam geschrapt hebben van de rouwbrief van zijn oma. En ook Kelly, de dochter van Danny en Conny Fabry mocht niet mee op de brief.

Danny Junior kreeg steun van zijn moeder en tante en de zanger werd een achterbakse manipulator genoemd. Na al deze zware beschuldigingen is het waarschijnlijk niet zo heel verwonderlijk dat een verzoening er niet meteen meer zal inzitten.

Bio van Danny Fabry en Danny Fabry Jr.