.
Danny Fabry
woensdag 27 juli 2022

Danny Fabry: “Het zal weer niks zijn”

Hij had er nochtans op gehoopt

De kop is eraf, de eerste opnames van 'Tien Om Te Zien' staan erop en zijn klaar om uitgezonden te worden. De eerste aflevering kan je zien op 31 juli op VTM en het belooft al meteen een knaller van formaat te worden.

Artiesten als Niels Destadsbader, Metejoor en Pommelien Thijs kregen al een uitnodiging. Maar ook gevestigde waarden als Bart Kaëll, 2Fabiola en Sam Gooris wisten al een plaatsje te veroveren.

Maar er zijn nog heel wat artiesten die geen telefoontje hebben gehad en die niet weten of ze deze zomer op het podium zullen mogen staan. Zo ook Danny Fabry.

“Er is in het programma plaats voor enkele golden oldies uit de geschiedenis van het programma en ik denk dat ik toch ook tot die categorie behoor. Maar ik heb nog niets gehoord. Het zal weer niks worden zeker”, zucht Danny in Dag Allemaal.

Danny vermoedt dat er weer meer ingezet wordt op alle nieuwere namen en dat hij en zijn collega’s amper kans maken. “Ik ga hen alleszins niet zelf bellen of smeken of ik toch bij mag. Ze hebben mijn nummer. Ik vind dat ik het zou verdienen.”

Download onze app voor iOS of Android