.
Danny Fabry
vrijdag 5 juli 2024

Danny Fabry neemt met pijn in het hart afscheid van zijn dochter

Zij vertrekt naar het buitenland.

De afgelopen jaren heeft Lauren, de dochter van Danny Fabry, keihard gestudeerd. Lauren was een prima studente en was met één diploma niet tevreden.

Die diploma’s geven Lauren heel wat mogelijkheden, zij heeft ondertussen werk gevonden maar (helaas voor haar ouders) niet meteen bij de deur. Afgelopen week pakte Lauren haar koffers en vloog zij richting Dubai.

Met heel veel fierheid, maar ook met veel pijn in hart nemen wij (tijdelijk) afscheid van onze dochter. We zijn enorm trots dat we kunnen meedelen dat Lauren voor een jaartje in Dubai gaat werken, bij Emirates. Een heel moeilijk selectieproces heeft ze doorstaan, maar is nu helemaal klaar om te vertrekken.

We wensen je enorm veel succes en zijn heel blij dat je je droom kan waarmaken. Wij zullen je enorm missen. Dit is geen afscheid, maar we zien elkaar snel weer”, schrijft Danny Fabry op zijn sociale media.

Van dat laatste zijn wij ook zeker, Danny Fabry gaat graag op vakantie, er zal snel een (korte) trip richting Dubai geboekt worden.

Bio van Danny Fabry

Meer Over:

Danny Fabry