.
Danny Fabry
zaterdag 20 mei 2023

Danny Fabry: “Ze zit er heel erg mee in”

Maar ze steunt hem volledig

De voorbije maanden is Danny Fabry vaak negatief in de media verschenen en dat doet Danny toch veel pijn. Gelukkig krijgt hij veel steun van zijn vrouw Georgette en zijn dochter Lauren. Zij zijn zijn rots in de branding.

“Georgette sleept me er in deze moeilijke tijden doorheen. Zoals we altijd voor elkaar doen wanneer dat nodig is. Ook onze dochter Lauren zou voor mij door het vuur gaan en omgekeerd”, zegt Danny in Primo.

Voor Lauren is het natuurlijk ook allemaal niet gemakkelijk omdat ook zij geconfronteerd wordt met de uitspraken van haar halfbroer. Al kent ze hem niet echt.

“Ze zit er natuurlijk wel mee in omdat ik dit alles zo erg vind, maar ze laat die bezorgdheid niet merken. Lauren focust zich op haar master-na-master-opleiding toegepaste economische wetenschappen in Leuven. Maar soms stuurt ze mij berichten als ‘Papa, ik hou van jou’ of ‘Trek het je niet aan’.”

Danny kan zich gelukkig ook af en toe storten op het optreden, daar haalt hij veel voldoening uit. “Er zijn maanden met meer dan 20 optredens. Ik beloof mijn vrouw al jaren dat ik het kalmer aan ga doen, maar in de praktijk blijkt dat een loze belofte. Voorlopig blijft de lokgroep van het podium te groot.”

Bio van Danny Fabry

Meer Over:

Danny Fabry