.
Danzel
zondag 27 maart 2022

Danzel doet nobel gebaar: “Opbrengst naar slachtoffers oorlog”

Hij heeft veel vrienden in Rusland

In België hebben we shows als ‘The Masked Singer’ en ‘De Soundmixshow’, in Polen is er ‘Your Face Sounds Familiar’. Één van de deelnemers aan de show is zanger Danzel. Week na week brengt hij uren in de make-upstoel door om er nadien het beste van zichzelf te geven.

Elke week wordt er een weekwinnaar uitgekozen en die verdient dan een mooie som aan prijzengeld. Prijzengeld, die ze als artiest aan een goed doel naar keuze moeten schenken. “We hebben met alle kandidaten beslist om het geld te schenken aan organisaties die de vluchtelingen uit Oekraïne helpen. De solidariteit van de Polen met hun buren is enorm”, vertelt Danzel in Dag Allemaal.

Ook voor Danzel is de oorlog tussen Rusland en Oekraïne een moeilijke situatie. De zanger heeft namelijk veel Russische vrienden. “Ik ga me over de situatie niet uitspreken. Maar mijn vrienden hebben hier ook niet om gevraagd natuurlijk. Ze dragen wel al volop de gevolgen. De Ikea is gesloten, hun Visa-kaart werkt niet meer, er is nergens nog Coca-Cola te verkrijgen… ze voelen de gevolgen dus maar al te goed.”

Bio van Danzel

Meer Over:

Danzel