.
Danzel
zondag 6 maart 2022

Danzel nam ooit deel aan ‘Fear Factor’: “We waren meteen uitgeschakeld”

De opdracht was een ware nachtmerrie

Wie herinnert zich Danzel nog. De zanger was in de jaren 2000 erg populair in ons land maar ook in het buitenland. Als deelnemer aan Idool verwierf hij bekendheid in Vlaanderen en mocht hij ook meedoen aan ‘Fear Factor’, het programma dat binnenkort weer te zien is op Play4.

“Ik heb praktisch geen angsten, alleen ben ik niet dol op water. Tijdens het programma moest ik ontsnappen uit een zeemansgraf. Met drie sleutels in de hand moesten we gaan liggen in een glazen doodskist met gaten in. Die kist werd te water gelaten en ging onder”, doet hij zijn verhaal in Tv Familie.

De zanger stond doodangsten uit tijdens deze proef en met de proef was hij meteen uitgeschakeld in de wedstrijd. Maar niet alleen hij maar ook gewezen Miss-België Tatiana Silva en Gilles De Bilde werden daardoor uitgeschakeld. Daardoor werden ze wel gespaard van de volgende uitdaging. Het opeten van een reuzenslak. “Het ziet er niet appetijtelijk uit en het stinkt verschrikkelijk, maar ik denk dat ik mijn geur-en smaakvermogen had kunnen uitschakelen.”

Bio van Danzel

Meer Over:

Danzel