.
Danzel
woensdag 23 maart 2022

Danzel verbaast in Poolse televisieshow

Hij laat zich helemaal transformeren

In België is Danzel, die we nog kennen uit Idool 2003, nooit echt volledig doorgebroken. In Polen daarentegen is Danzel een grote superster. En dat betekent ook dat hij geregeld in Poolse tv-programma’s mag opdraven. Één van die shows is ‘Your Face Sounds Familiar”. In het programma ondergaat de artiest in kwestie een heuse metamorfose om internationale sterren te imiteren.

“Het programma kan je het best vergelijken met de ‘Soundmixshow’, maar dan tien niveaus hoger. Het publiek weet van bij de start wie er meedoet en er zijn ook geen afvallers. We worden ook professioneel begeleid. Op tv zie je hoe ik na een gesprekje met de presentator een lift in ga en er boven als een ander personage weer uit kom”, legt Danzel uit in Dag Allemaal.

En de metamorfoses zijn indrukwekkend. Al moet je daar ook veel voor over hebben. “Toen ik in de eerste aflevering als James Hetfield van Metallica optrad, waren ze vijf uur met mij bezig. De transformatie tot Tina Turner, duurde zelfs acht uur. En ondertussen heb ik ook als Seal opgetreden. Slopend, maar ik ben blij dat ik meedoe.”

Bio van Danzel

Meer Over:

Danzel