.
Daphne Paelinck
vrijdag 28 juli 2023

Daphne Paelinck: “Dan stuur ik mijn vriend er op af” 

Ze heeft weinig slaap nodig 

Daphne Paelinck heeft de job waar ze altijd van gedroomd heeft: acteren. Acteren op de set van ‘Thuis’, acteren in het theater, Daphne doet het allemaal. Maar net zoals haar collega’s Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck, koesteren Daphne en haar vriend ook de droom voor een eigen B&B.

“Een B&B ergens op een wondermooi Grieks eiland. Ik ben dol op Kreta, Evia, Lesbos en Rhodos, omdat je daar altijd verse vis kunt vinden en de Griekse keuken om van te watertanden is”, begint Daphne in Tv Famiie.

Maar in een B&B werken betekent soms ook wel dat ze heel vroeg moet op staan en dat is niet altijd één van de sterkste punten van Daphne geweest.

“Ik sta regelmatig om 4u45 op. Vooral als ik heel vroeg in de ‘Thuis’-studio moet zijn. Maar alles went, blijkbaar. De snoozeknop indrukken doe ik nooit, want dat is een gevecht dat ik niet kan winnen en dan ben ik de pineut. Maar ik zet wel tien verschillende wekkers. Telkens met een interval van vijf minuten.”

Meestal springt Daphne uit haar bed na het eerste signaal, maar ze heeft toch altijd een back-up achter de hand. Daphne heeft genoeg met 5 à 6 uur slaap en sinds ze kindjes heeft slaapt ze sowieso minder. “Allie en Mae kunnen ’s nachts geen kuch geven of ik schiet wakker. Maar als ze roepen dat ze dorst hebben, dan stuur ik Randall er op af.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Daphne Paelinck

Meer Over:

Daphne Paelinck