.
Daphne Paelinck en Randall Van Duytekom
maandag 15 augustus 2022

Daphne Paelinck: “Ik kon hem de nek wel omwringen”

Ze had last van rare goestingskes

Heel wat mannen voelen zich tijdens de zwangerschap van hun vrouw behoorlijk nutteloos. Maar niet bij Daphne Paelinck. Voor haar voelde het aan alsof haar partner Randall mee zwanger was met haar.

“Randall ging altijd mee naar de gynaecoloog en stapte met dezelfde emoties mee naar binnen en buiten. En als ik me misselijk voelde, dan werd hij dat ook. De hormonale opvliegingen, zoals extreem onredelijk doen en huilbuien, daar is Randall gelukkig niet in mee gegaan. Hij hield mij dan juist recht”, lacht Daphne in Tv Familie.

Rare goestingskes dat kent Daphne maar al te goed. En ze moet toegeven dat het soms ver kon gaan. Al was vooral Randall daarvan de dupe.

“Ik had een onverklaarbare zin in Calippo’s. Op de meest onchristelijke uren vroeg ik Randall naar het tankstation te rijden om van die waterijsjes te kopen. Hetzelfde met bitterballen. ‘Nee, dat gaan we niet doen’, zei Randall dan. Op dat moment kon ik zijn nek omwringen.”

Maar achteraf gezien is Daphne blij dat Randall haar heeft tegen gehouden. Al zorgde hij wel voor een alternatief, een iets gezonder alternatief. “Hij serveerde me op zo’n momenten altijd tomatensoep met extra veel balletjes. Daarvan heb ik tijdens mijn zwangerschap veel liters soldaat gemaakt.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Daphne Paelinck

Meer Over:

Daphne Paelinck