.
Louis Talpe
maandag 3 juli 2023

Dát vindt de vrouw van Louis Talpe niet leuk

Staat er niet om te springen

Hij is te zien als acteur in ‘Het Geheugenspel’, de nieuwste film van Jan Verheyen en zijn vrouw Lien. Volgens Louis zelf een topfilm die bij heel veel mensen in de smaak zal vallen.

In de film is er een behoorlijk stomende scène die Louis moet spelen met Anna Drijver. Hoewel hij het thuis altijd ook eerst zegt aan zijn vrouw als er zo’n scènes in het script staan, is dat als koppel toch niet echt leuk te noemen.

“Tiff beseft dat het nu eenmaal deel uitmaakt van mijn job. Al ga ik niet zeggen dat ze het leuk vindt. Maar ik denk dat ik er meer moeite mee heb dan zij. Het zijn scènes waar ik echt niet om sta te springen”, vertelt Louis aan Gazet van Antwerpen.

Hij en Tiffany leerden elkaar kennen bij een jumping. Beiden waren vroeger enorme paardenliefhebbers. Maar ze evolueerden samen en vonden dan de liefde voor marathons.

“Zij supportert enorm voor mijn liefde voor triatlons. Onlangs zat ik met Bart Kaëll bij Ruben Van Gucht op Radio 2. Ruben vroeg Bart wat volgens hem het geheim van een goede relatie was, en Bart antwoordde: Je moet mee evolueren met je partner”, aldus Louis Talpe in Gazet van Antwerpen.

Bio van Louis Talpe

Meer Over:

Louis Talpe