.
Dave Wauwermans
dinsdag 17 oktober 2023

Dave Wauwermans: “Haar kat was belangrijker dan haar kleindochter”

Ze vertoonde pestgedrag

Een goede band met je schoonmoeder, het is goud waard. Die had Dave Wauwermans ook. Tot het noodlot toesloeg en zijn schoonmoeder Tetiana zijn dochter kwijtspeelde op de dijk in Knokke.

Tetiana voelde zich het grootste slachtoffer en van de ene dag op de andere kon Dave niks meer goed doen. Het ging van kwaad naar erger en Dave durft zelfs te spreken van pesterijen.

“Ze kroop zo onder mijn vel dat ik hulp zocht bij 'n psycholoog. Die vertelde me dat m'n schoonmoeder mij aan het gaslighten was. Ik merkte ook dat ze Kristina tegen mij begon op te zetten. Op den duur palmde Tetiana de hele flat in. Wanneer ik 's nachts opstond om iets uit de frigo te halen, ging ze vreselijk tekeer. Dat was de aanzet van mijn dieet. Mijn eerste kilo's raakte ik kwijt omdat ik niet meer naar de frigo durfde te lopen. Die spanningen hebben mij ook doen afvallen”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Dave durfde nog amper zijn kamer uit te komen en dochter Arnella moest van haar oma haar bureau in de kamer van Dave zetten omdat ze te veel lawaai maakte.

“Tetiana's kat was blijkbaar belangrijker dan het speelgoed van m'n dochter. Het ging van kwaad naar erger, in januari van dit jaar wilde Tetiana zelfs niet meer met mij meerijden in de auto.”

Bio van Dave Wauwermans

Meer Over:

Dave Wauwermans