.
Dave Wauwermans
vrijdag 20 oktober 2023

Dave Wauwermans: “Ik ontdekte haar geheim”

De boel is ontploft

Toen Dave Wauwermans trouwde met zijn ondertussen ex-vrouw Kristina had hij nooit gedacht dat de situatie zou uitmonden in pestgedrag en al zeker niet in een scheiding. En dat is volgens hem allemaal te wijten aan zijn schoonmoeder.

Zijn schoonmoeder Tetiana speelde op een dag zijn dochter Arnella kwijt op de zeedijk van Knokke en vanaf toen zijn de pesterijen van Tetiana begonnen. Het werd zelfs zo erg dat ook zijn vrouw Kristina moeilijk begon te doen.

“Op een dag heb ik een geheim van Tetiana ontdekt. Wat precies zeg ik liever niet, maar toen ik haar ermee confronteerde, is de bom ontploft. Op 4 maart is Tetiana verhuisd naar een flat 200 meter verderop en zei Kristina dat ze wilde scheiden. Twee maanden later stonden we voor de familierechtbank. Sindsdien zijn de spanningen met Kristina alleen maar opgelopen”, klinkt het in Dag Allemaal.

Heel wat zorgen dus voor Dave die nu door een erg moeilijke periode gaat. Hij is ook niet langer aan het werk als matrassenverkoper, maar doet nu in lichtreclame en staat mensen bij tijdens hun scheiding.

“Ik probeer weer op te klimmen, maar de stress en het verdriet maken het er niet makkelijker op.”

Bio van Dave Wauwermans

Meer Over:

Dave Wauwermans