.
Dave Wauwermans
maandag 23 oktober 2023

Dave Wauwermans: “Ik ontdekte haar geheim”

Hij heeft geen goed woord meer over

Dave Wauwermans heeft er een moeilijke periode opzitten. De man ging uit elkaar met zijn vrouw Kristina en dat verliep niet allemaal even netjes. De schuld ligt volgens hem toch bij zijn schoonmoeder.

Al die stress en miserie zorgde er ook voor dat Dave heel wat kilo’s verloor. De man is nu zo’n 60 kilo vermagerd en weegt nu nog 108 kilo.

Over Kristina kan Dave geen kwaad woord zeggen, maar over zijn schoonmoeder Tetiana daarentegen. Hij spaart haar op geen enkel moment.

“Zij woont op kosten van de belastingbetalers in ons land, ze ontvluchtte de oorlog in Oekraïne', zegt Dave. 'Ik bracht haar toen met heel mijn hart naar hier... Kristina is nog steeds de beste en liefste mama voor Arnella. Het is vooral haar moeder die ons huwelijk kapotmaakte. Zij zette Kristina tegen mij op. En toen ontdekte ik Tetiana's geheim...”, zucht Dave in Tv Familie.

Wat dat geheim is, dat wil Dave niet vertellen. Hij vertelt wel dat de confrontatie met dat geheim bij zijn schoonmoeder de bom liet barsten. “Twee maanden later vroeg Kristina de scheiding aan. Nog eens twee maanden later stonden we in de familierechtbank. De spanningen met Kristina waren echt opgelopen.”

Bio van Dave Wauwermans

Meer Over:

Dave Wauwermans