.
David Cantens in Familie - aflevering 6788
zaterdag 9 maart 2024

David Cantens: “Die ambities heb ik nooit gehad”

Hij wil dingen doen die hij echt graag wil

David Cantens had een tijdje een relatie met zijn tegenspeelster in ‘Familie’ actrice Jasmijn Van Hooff. Die relatie bleef niet duren en David is ondertussen nog altijd single en heeft geen gezin. Dat zorgt ervoor dat financiële zekerheid en veiligheid niet meteen voorop staat voor Cantens.

“Ik heb de luxe om op mijn intuïtie af te gaan en alleen maar projecten te kiezen die ik écht wil doen. Bouwen aan een huis, een gezin... Dat zijn ambities die ik nooit heb gehad. Na 'Familie' heb ik bewust een tijdje afstand genomen, maar ondertussen weet ik het zeker: ik wil alleen nog dingen doen die mensen raken en de wereld een beetje mooier maken”, zegt David in Primo.

Net als elke acteur heeft ook David zichzelf al vaak in vraag gesteld. Zo vraagt hij zich wel eens af waar hij toch mee bezig is.

“Dat is toch een vraag die iedereen zich stelt? Als acteur red je geen levens, ik ben geen spoedarts of verpleger. Maar als ik het publiek zie rechtveren voor een staande ovatie na de voorstelling, weet ik: 'Ik ben voor dit vak gemaakt! Om mooie verhalen te vertellen en mensen te raken!'”

Bio van David Cantens

Meer Over:

David Cantens