.
David Cantens en Jasmijn Van Hoof
dinsdag 29 september 2020

David Cantens en Jasmijn Van Hoof ook in het echt samen

Niet alleen in 'Familie' een stel.


Wij zaten er in februari van dit jaar al achter, maar toen viel er volgens David Cantens nog niets te melden. Jasmijn Van Hoof en David Cantens werden in de wintermaanden al een aantal keer samen gespot. Dat zij net hetzelfde weekend in Oostende verbleven en enkele weken later ook tijdens hetzelfde weekend in Nederland waren, dat kon geen toeval zijn.



“Jasmijn en ik spreken regelmatig af op vriendschappelijke basis”, reageerde David Cantens toen in een gesprek met de Showbizz-Site. Van een relatie was er toen nog geen sprake, zelfs niet toen de twee hand in hand gespot werden. Op vraag van Jasmijn en David respecteerden wij hun privacy.



Dag Allemaal pakt nu wél uit met het nieuws dat Jasmijn Van Hoof en David Cantens een koppel zijn. Wellicht heeft de soap rond Jasmijn en David voor het weekblad al lang genoeg geduurd. De twee vorm(d)en in de soap ‘Familie’ als Stefanie en Jonas ook al een koppel en in het echte leven is dat volgens het weekblad dus ook het geval. Opmerkelijk: Jasmijn noch David reageren in het weekblad op het nieuws.