.
David Vandyck
woensdag 12 juni 2024

David Vandyck hielp de Nederlandse zanger Douwe Bob aan een woning

Heel toevallig

De nieuwe single van David Vandyck werd een unieke samenwerking tussen de Vlaamse zanger en de Nederlandse zanger Douwe Bob. Hoewel Douwe niet meteen de beste reputatie heeft in Nederland, leerde David de zanger kennen, zoals hij echt is.

De twee hebben sinds enkele jaren een hechte vriendschap uitgebouwd en dat resulteert ook af en toe in een muzikale samenwerking.

“We kennen elkaar via Reyer Zwart, mijn bassist en een van de besten van het land, als ik dat mag zeggen. En gek genoeg is het dankzij David dat ik nu al een klein jaar in mijn droomhuis woon. Niet in Amsterdam, maar in Abcoude”, zegt Douwe in Dag Allemaal.

Het is doordat David zelf al ene keertje in Abcoude was geweest met zijn vrouw Isabelle, dat hij Douwe kon vertellen over het leuke plekje.

“Ik kende het wel, maar het was nooit in me opgekomen om daar ooit te gaan wonen. Maar David prikkelde mijn nieuwsgierigheid. En de rest is geschiedenis. Eigenlijk is het gek: David is fan van Nederland, terwijl ik telkens als ik een paar dagen vrij heb, naar België trek. In een vorig leven was ik een Gentenaar, denk ik.”

Bio van David Vandyck

Meer Over:

David Vandyck