.
Davina Simons
donderdag 8 augustus 2024

Davina Simons: “Al moet ik om middernacht gaan lopen” 

Ze wijkt niet af van haar schema 

Advocate Davina Simons heeft serieus indruk nagelaten tijdens haar deelname aan ‘Special Forces VIPS’. Iedereen kent haar nu als advocate in de meest fleurige outfits en als eeuwige optimist.

Maar hoe stelt iemand als Davina zich de hemel op aarde voor? Heeft ze daar ook al eens over nagedacht? Dat vertelt ze in Humo.

“Je kunt de hemel ontdekken in veel dingen. Vanmorgen ben ik bijvoorbeeld tien kilometer gaan hardlopen in het bos: za-lig. Ook al omdat het nog zo rustig was, en niet te warm. Op 20 oktober ga ik me trouwens aan mijn eerste marathon wagen, die van Antwerpen. 42 kilometer is veel, maar als je iets wilt, moet je tegen jezelf zeggen dat je het kunt.”

In de zomer is het soms wat moeilijker om tijd vrij te maken om te gaan trainen, maar Davina houdt zich te allen tijde aan haar schema.

“Ik heb het druk dezer dagen - in de zomer zijn er heel wat collega's met vakantie - maar ik hou me nauwgezet aan mijn trainingen. Ook als dat betekent dat ik om vijf uur 's ochtends moet gaan hardlopen, of om middernacht.”

Bio van Davina Simons