.
Sasha & Davy, Sasha Rosen, Davy Gilles
dinsdag 14 november 2023

Davy Gilles: “Ik heb te lang elke euro omgedraaid”

Hij wil meer genieten van het leven

Met Sasha Rosen heeft Davy Gilles 2 kinderen, uit een kort avontuurtje heeft Davy Gilles nog 1 kind, en uit zijn allereerste relatie heeft de zanger nog zijn oudste dochter Sam. Hij is bijzonder trots op haar, ook al is hij er vroeger niet altijd voor haar geweest.

Davy was altijd op de baan om op te treden toen Sam klein was. Die verloren tijd probeert hij nu goed te maken met zijn dochter, ook al neemt zij hem niks kwalijk.

“We zijn onlangs met ons tweetjes naar Barcelona op citytrip geweest om haar 21ste verjaardag te vieren. We gingen ook al naar Londen en Valencia. Die qualitytime met ons tweeën is zalig. Sam houdt van shoppen, haar mama minder, dus als we samen op stap zijn, wordt er veel gewinkeld. Ik laat het gewoon gebeuren. En dan mag het wel iets kosten. Ik heb veel te lang elke euro omgedraaid”, zegt Davy in Dag Allemaal.

De Romeo weet wat het is om geen geld te hebben om iets te kunnen doen. Als kind had hij niets. Verder dan een vakantie op een camping in Bredene kwam hij nooit.

“Mijn ouders hadden het niet breed en daardoor heb ik lang al mijn geld opgepot. Tot Gunther (Levi) mij daar enkele jaren, helemaal terecht, over aanpakte. Hij zei: 'Smalle, geniet nu toch ook eens van uw centen, we werken potverdikke al twintig jaar lang dag en nacht en we missen elk familiefeest, het wordt tijd dat je er een beetje van profiteert.' Sindsdien heb ik wel een klik gemaakt.”

Bio van Davy Gilles en Sasha Roiz

Meer Over:

Davy Gilles Sasha Roiz