.
News Image

De 3 topchefs maken samen een boek

Wat krijg je als de belangrijkste culinair journalisten en de beste chefs van de lage landen samen een kookboek maken? Een prestigieus referentiewerk waarin de drie onbetwiste grootmeesters van de Belgische en Nederlandse keuken Sergio Herman, Peter Goossens & Roger van Damme haarfijn en duidelijk uitleggen hoe je hun favoriete gerechten maakt.

Wat krijg je als de belangrijkste culinair journalisten en de beste chefs van de lage landen samen een kookboek maken? Een prestigieus referentiewerk waarin de drie onbetwiste grootmeesters van de Belgische en Nederlandse keuken Sergio Herman, Peter Goossens & Roger van Damme haarfijn en duidelijk uitleggen hoe je hun favoriete gerechten maakt.

Sergio Herman (Oud Sluis) neemt de voorgerechten voor zijn rekening, Peter Goossens (Hof van Cleve) verzorgt de hoofdgerechten en Roger van Damme (Het Gebaar) toont hoe je de lekkerste desserts maakt. Stap voor stap, rechttoe rechtaan. Zo wordt sterrenkeuken een haalbare kaart! ’Sergio Herman, Peter Goossens & Roger van Damme’ kost 34,95 euro, is verkrijgbaar in elke boekhandel of kan online besteld worden.