.
News Image

De eerste kus van Birgit Van Mol en haar man René

Zo ging dat.

Toen Birgit Van Mol bij de VRT ging werken had ze nooit gedacht dat ze daar de man van haar leven zou ontmoeten. Ze bouwde eerst een diepe vriendschapsband uit met René, voor de vonk twee jaar later oversloeg.

Na een avondje weg onder vrienden, bracht René Birgit naar haar auto en voor ze het goed en wel beseften, stonden de twee te kussen langs de kant van de weg. Een moment waarop René eens goed heeft gevloekt.

“Na die kus gingen we elk naar ons eigen huis en ik dacht: ‘Domme lul, wat heb je nu gedaan? Je hebt je beste vriendin staan zoenen! Daar gaat de vriendschap…” lacht René in Dag Allemaal.

René zag op tegen het moment waarop ze elkaar zouden terug zien, al viel dat beter mee dan gedacht. De twee zagen elkaar en barstten in lachen uit.

“Ik heb toen Birgit meteen een dikke zoen op haar mond gegeven. Tot dan was ik ervan overtuigd dat ik nooit meer wou samenwonen, trouwen of kinderen krijgen. Maar Birgit en ik hadden zo’n toffe relatie die steeds hechter werd, dat ik mijn principes aan de kant heb gezet en toch op één knie ben gegaan.”

Bio van Birgit Van Mol

Meer Over:

Birgit Van Mol