.
News Image

De eindejaarsvraagjes aan Andrei Lugovski

Andrei Lugovski twijfelt nog of hij oudejaar in zijn Wit-Rusland zal doorbrengen maar voor Kerstmis hoopt hij alvast op sneeuw in België.

Andrei Lugovski twijfelt nog of hij oudejaar in zijn Wit-Rusland zal doorbrengen maar voor Kerstmis hoopt hij alvast op sneeuw in België.

Wat zou je graag hebben dat er in je kerstcadeautje zit? Andrei: ‘Een van mijn ultieme dromen is een nieuwe microfoon, een zeer zeer goede microfoon, maar hij kost enorm veel geld.’ Vind je dat het met Kerstmis moet gesneeuwd zijn? Andrei: ‘Zeker en vast, ik hou van de kerstsfeer. Het is heel speciaal omdat het een gevoel van triestheid combineert met een gevoel van geluk. En het is heel leuk, al die lichtjes op straat. Ik wil zo graag sneeuw, al is dat moeilijk in België (lacht).’ Waar was je het meest trots op dit jaar? Andrei: ‘Er zijn twee dingen. De eerste is de tournee met Richard Clayderman in Duitsland. En de tweede is het samenwerken met Will Tura en onze eerste single samen.’ Zijn er nog dromen voor 2013? Andrei: ‘Er zijn altijd dromen! Verder werken aan een buitenlands project, enkel toffe concerten in België, verder dromen over de micro (lacht) … en misschien als het lukt, naar New York gaan. En naar Disneyland Parijs…’ Wil je nog iets kwijt aan onze lezers? Andrei: ‘Ik wil iedereen veel geluk wensen, en heel veel liefde! Niet alleen tussen vrienden maar vooral liefde in de familie.’ (Kim Wauters)