.
News Image

De Matrassenkoning distantieert zich van Dave Wauwermans

Dave Wauwermans blijft de gemoederen bedaren.


Het bedrijf “De Matrassenkoning” uit Estaimpuis ontkent elke relatie of band met de heer Dave Wauwermans, die in opspraak is gekomen na zijn verschijning in de uitzending “The Sky is the Limit”. In het televisieprogramma ‘The Sky is the Limit’ , uitgezonden op Vier, wordt één van de deelnemers, de heer Dave Wauwermans herhaaldelijk ‘de matrassenkoning’ genoemd. Het bedrijf van Estaimpuis heeft dinsdag een persbericht de wereld in gestuurd.

De firma ‘Le Roi du Matelas/De Matrassenkoning’ met hoofdzetel in Estaimpuis en 63 vestigingen in België heeft kennis genomen van de schandalen rond de heer Dave Wauwermans die werden gepubliceerd in de Nederlandstalige pers naar aanleiding van het TV-programma “The Sky is the Limit” op VIER tv.

Het bedrijf “De Matrassenkoning” ontkent formeel elke relatie of band met de heer Dave Wauwermans, die in opspraak is gekomen na zijn verschijning in de uitzending “The Sky is the Limit”, klinkt het. Het bedrijf wenst zijn klanten gerust te stellen en te informeren over het feit dat de heer Dave Wauwermans nooit enige band heeft gehad met het bedrijf “De Matrassenkoning”. Het bedrijft wenst verder ook te benadrukken dat de bijnaam “de matrassenkoning” die verkeerdelijk wordt geassocieerd met de heer Wauwermans zijn oorsprong vindt in pers en media, en dus absoluut niet verwijst naar eender welke samenwerking met Dave Wauvermans.

Het bedrijf wijst bijgevolg elke verantwoordelijkheid af voor de beschuldigingen die worden geuit aan het adres van de heer Wauwermans, klinkt het verder.