.
Fleur Billiet en Alexander Scherpereel uit Blind Getrouwd
woensdag 20 september 2023

De papa van Fleur uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik ben erin moeten groeien”

Hij is opgevoed met traditionele waarden

Dit jaar kennen zowat alle koppels in ‘Blind Getrouwd’ een flitsende start. De koppels lijken echt voor elkaar gemaakt en ook de ouders, familieleden en vrienden zien bij iedereen een mooie toekomst weggelegd.

Toch is het als vader of moeder niet eenvoudig om je zoon of dochter met iemand te zien trouwen die ze absoluut niet kennen. Maar de papa van Fleur, Bernard, was er snel gerust in.

“Ik ben erin moeten groeien bij het idee dat mijn dochter blind zou trouwen. Uiteraard is dat eerst wat confronterend, ik ben opgevoed met traditionele waarden. Nadat ze had verteld dat ze wou meedoen, hebben we ook maanden niets gehoord”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Maar het idee is nooit uit Fleurs hoofd gegaan en zo kon ze haar vader op een dag toch gaan verrassen met een uitnodiging voor haar huwelijksfeest.

“Op de dag van het huwelijk was ik misschien nog nerveuzer dan Fleur. Het concept van ‘Blind Getrouwd’ was me ook vreemd. Toen je me er voor het eerst over vertelde, dacht ik dat ze aan iets als ‘Temptation Island’ zou meedoen.’”