.
Francesco Planckaert, Christa Planckaert, Junior Planckaert, Eddy Planckaert
zaterdag 23 december 2023

De Planckaerts doen het maar weer

Stilzitten is niets voor hen

Dat de familie Planckaert wel van een avontuur houdt wisten we al langer. Nochtans viel de combinatie van een B&B in de Ardennen en een kasteel in Frankrijk moeilijk te combineren. En toch… “Tijdens de verkoop voelden we dat we spijt gingen krijgen.”

Het was voor de familie onhoudbaar om de verbouwingen aan het kasteel in Frankrijk te combineren met het runnen van een B&B in de Ardennen. “Pas vandaag voelen we dat de tijd rijp is om de twee te combineren, we hebben een goeie formule gevonden.”, vertelt Stephanie Planckaert aan ‘Story’. Het geheim voor hen was downsizing. “Konden er tot voor de sluiting nog meer dan twintig gezinnen verblijven, dan zijn dat er nu tien - 26 personen in totaal in in vooraf vastgelegde themaweekends. Telkens één weekend per maand. Da's exclusiever voor de gasten en zo blijft het haalbaar voor ons.”, gaat ze verder.

En die weekends zullen vol animatie, activiteiten en maaltijden zitten. En voor elke gelegenheid een andere Planckaert. “Junior, Magali en Stephanie staan in de keuken. Eddy, Christa, Francesco en Christopher in de zaal. 'En uiteraard wordt er muziek gespeeld, vooral Francesco met zijn kinderen en ons Iluna zorgen daarvoor. Christopher is dan weer de dj van dienst. We hebben echt alles in huis voor een leuke party', zegt Stephanie. Zelfs vuurwerk. 'Da's Junior zijn taak.”, besluit Stephanie nog.

Bio van De Planckaerts

Meer Over:

De Planckaerts