.
Christa Planckaert, Eddy Planckaert, Junior Planckaert, Francesco Planckaert
dinsdag 21 november 2023

De Planckaerts gaan op tournee, maar niet iedereen doet mee

Opvallende afwezige in theatertour.

Dinsdag verzamelde een deel van de familie Planckaert in Capitole Gent om hun nieuwste project voor te stellen. Ze trekken er met het gezin op uit om een theatervoorstelling te spelen: De Planckaerts op de planken. In deze voorstelling vertelt Eddy met Christa aan zijn zijde over het reilen en zeilen in hun gezin en familie. Over hilarische stoten die zijn uitgehaald tot het beleven van sombere momenten als naasten. Er is plaats voor een gulle lach maar ook voor een sporadische krop in de keel. Ze doen dit alles met muzikale ondersteuning van Francesco (op gitaar) en Junior (op drum).

Een grap, een grol, een lach en een traan. "De Planckaerts op de planken" is een wervelende trip door het leven van de familie. Fiets mee door de carrière van Eddy, de steun van Christa, de kinderen en de kleinkinderen. Sinds "Château Planckaert" is het duidelijk geworden dat het leven van De Planckaerts niet enkel rond koers draait.

"Ik ga u ne keer iets vertellen beste mensen". Het is het startschot van meesterverteller Eddy Planckaert die u samen met zijn Christa, Francesco en Junior meeneemt langs zijn pakkend, geaccidenteerd, en bij momenten glorieus parcours van het leven. In deze avondvullende theatershow brengt Eddy verhalen uit zijn leven en dat van de familie. Verhalen over én door de familie Planckaert die samen lief en leed delen. Francesco zorgt met zijn gitaar voor een muzikale noot en wordt daarbij geholpen door Junior op drums. Moderator – aangever Filip Osselaer, tevens schrijver

Info en tickets: www.comedyshows.be

Bio van De Planckaerts

Meer Over:

De Planckaerts