.
Poppemie in The Masked Singer
maandag 30 september 2024 12:27

De pop gaat aan het dansen in The Masked Singer: hier is Poppemie!

Het raden kan beginnen!

Space Babe die plots in duo zingt met haar ruimtescooter, Eikeltje die níet zingt en verschillende keren bijna van het podium tuimelt en de stoere Mike die niemand minder dan Hugo Sigal blijkt te zijn: 1.380.000 kijkers van The Masked Singer vielen afgelopen vrijdag van de ene verrassing in de andere. De tweede show scoorde een marktaandeel van 63,8%. Het totaalcijfer van show 1 is intussen opgelopen naar een straffe 1.617.535 kijkers en 70,3%. Ook de derde show op vrijdag 4 oktober belooft een verrassing van formaat. Dan doet namelijk een gloednieuw personage haar intrede in de show. Poppemie komt tot leven en ont-popt zich als de ster van de avond!

Het verhaal van Poppemie begint op een meisjeskamer van een internaat. Ze is veel meer dan zomaar een stuk speelgoed, want Poppemie kan tot leven komen. Af en toe beginnen haar ledematen zo te kriebelen, dat ze zingend en dansend op avontuur gaat in het verlaten schoolgebouw. Poppemie lijdt aan Britney-manie, ze vindt haar de beste popster ter wereld. Te pas en te onpas begint ze dan ook haar lyrics te zingen. Soms wordt Poppemie geconfronteerd met haar beperkingen als pop en verliest ze in haar enthousiasme bijna een arm, of erger: haar hoofd.

Poppemie: “Oh baby baby! Ik ben weer tot leven gekomen hihi! Ik heb zo lang stilgelegen, ik ben helemaal stijf. Voor een pop is het belangrijk om er altijd piekfijn uit te zien. Zeker als je instafamous bent hihi. Kom je met mij mee op avontuur? Het is weer voorbij die mooie zomer, maar ik ben super-poptimistisch over het nieuwe schooljaar hihi. Hit me baby one more time! Oeps, ik had weer een aanval van Britney-manie. Soms kan ik mezelf echt niet inhouden hihihi. Nee, ik ben niet de slimste pop ter wereld. Maar nieuwe dingen bijleren geeft mij echt een boost. Mensen hebben altijd hoge expectations van mij… Maar ik blijf maar gewoon een pop. Ook al blijf ik eens haperen en heb ik soms hulp nodig, op het podium van The Masked Singer ont-pop ik mij tot de ster van de avond!”

Welke bekende ster doet Poppemie tot leven komen? En hoe klinkt de zingende pop echt? De kijkers horen en zien het nu vrijdag 4 oktober voor het eerst in een nieuwe show van The Masked Singer.