.
De Redders
maandag 19 juli 2021

De Redders vanaf maandag 2 augustus op Play4

Nieuwe docufictiereeks - maandag tot donderdag om 19u55 op Play4

Elke dag staat het team van redders klaar om vakantiegangers uit benarde situaties te redden op het strand of op zee. Een verloren gelopen kind, een zwemmer in nood of een kwallenbeet, stuk voor stuk zijn het herkenbare situaties voor iedereen en af en toe leiden ze tot het meer spectaculaire reddingswerk. De Redders is een mix van spannende momenten, fun, drama, emoties en persoonlijke verhalen. Want hun liefdesleven is al minstens even spannend als de job an sich en ook daar moet er al eens iemand ‘gered’ worden.

De cast van de nieuwe televisieserie De Redders bereidde zich voor met een pittige reddersopleiding. De fictieve redderspost staat opgesteld op het strand van Oostende – Mariakerke en is de uitvalsbasis van het reddersteam in de docufictiereeks. De productie is in handen van 100.000 Volts.

Burgemeester Bart Tommelein is alvast enthousiast: “We willen Oostende - Mariakerke verder ontwikkelen tot het meest familievriendelijke strand van de Vlaamse kust. Deze reeks past helemaal in dit plan. Onze kustredders spreken sowieso tot verbeelding van heel wat kinderen. Dankzij deze nieuwe reeks kunnen we zowel de redders als Oostende - Mariakerke extra in de kijker zetten. Tegelijkertijd kunnen we ook in samenwerking met de Oostendse reddingsdienst een educatief luik ontwikkelen om bezoekers bewust te maken van de gevaren van de zee en het strand.”

De cast bestaat uit: Julie Vermeire, Silvio Migliore, Kato Haes, Joni Ceusters, Charlotte Goyvaerts en Laurins Dursin.

De Redders - vanaf maandag 2 augustus. Van maandag tot donderdag om 19u55 op Play4

Bio van Julie Vermeire

Meer Over:

Julie Vermeire